VENERA U DEVICI OD 21. AVGUSTA DO 14. SEPTEMBRA 2019.

venera-u-devici

Venera u Devici se ne oseća lepo u ovom znaku. Previše je zaokupljena detaljima, ozbiljna je i ne zna da se opusti i uživa.

Svemu što radi pristupa polako sa previše pažnje i analize i zbog toga ona uništava svaki spontani trenutak.

Kako je Venera u Devici u nepovoljnom aspektu, ona gubi svaki osećaj za lepotu, spontanost i estetiku.

Venera u Devici je često povučena, stidljiva, teško se daje kada su u pitanju emocije. Jako je škrta na davanju ljubavi, više je okrenuta poslu pa se može desiti da osobe sa ovakvim polažajem Venere ostanu same i neudate.

Ona previše strahuje da ne bude odbačena i neprihvaćena pa sa takvim stavom ona analizira i raščlanjuje do najsitnijih detalja svaku reč, svaku poruku i svako pitanje. Venera u Devici se plaši greške pa se iz tog razloga bavi analizama.

Venera u Devici se nikada ne oslanja na srce. Kod nje uvek preovladava razum. One teži savršenom partnerskom odnosu, ali teško nalazi to savršenstvo zbog prevelike sumnje.

Svoje emocije ne pokazuju lako dok ne uvide da je ta osoba prava za njih, a do tada je on na detaljnoj proveri i teškim testovima.

Ako na kraju uspešno i prođe sve njene testove može se desiti da ona ipak odustane jer “nešto fali”. E baš to što fali u stvari fali njoj a ne njemu. Ne može joj niko nadomestiti samopouzdanje. Time se mora sama pozabaviti radom na sebi. Ako ne promeni sebe i svoj pogled na život i događaje oko sebe može očekivati nezadovoljstvo u svakoj vezi.

Ovu žene su uglavnom sitnije građe, uvek se trude da svaka dlaka bude na svom mestu. Kod njih nema mesta za neku pretrpanost garderobom, uvek je sve minimalističko, sem ako ta Venera nije u apektu sa nekim drugim planetama ili u nekom polju gde može povući i karakteristike tog znaka.

Dok traga za svojim idealnim, savršenim muškarcem ova Venera se zatrpava obavezama, konstantno je aktivna oko čišćenja kuće, pomaže drugima jer voli da bude na usluzi.

  • U nerednom periodu dok Venera tranzitira kroz Devicu, trudite se da ne budete previše strogi prema sebi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *