SUNCE U VAGI

sunce-u-vagi

Danas nam je Sunce ušlo u Vagu.
Tranzitiraće kroz Vagu od 23. Septembra do 22. Oktobra.

Za Vaga se generalno smatra da su društvene, ali i intelektualne duše. Gotovo da većina imaju nevin način izgleda koji ih čine vrlo pristupačnim i dragim osobama. Generalno su prilično željni saradnje i retko vole da obavljaju stvari same bez da uključe partnera u tu priču.

Vage troše puno vremena trudeći se da svima udovolje i da naprave balans u odnosu jer ne mogu da podnesu poljuljane odnose. Mir po svaku cenu je ono što Vaga želi.

U teoriji, Vage su miroljubive, ali u praksi mogu svojim delima tiho da naprave svakakve nevolje. Pošto Vaga uživa u ravnoteži u svom životu, ona traži srednji put da ne bude ni samo na jednoj strani, a ni samo na drugoj. U tom izboru puta i pokušavanju da svima udovolji izgubi sebe, ali izgubi i istinu zbog pokušaja udovoljavanja drugima.

Generalno, njihove laži izviru iz istinske želje za mirom i pravičnošću – iako im možda takve stvari nisu prijatne da rade, ali kada urade neku prevare, osećaju se potpuno opravdano kada lažu kako bi izbegli nemire. Mir po svaku cenu!

Vage su stručnjaci u izbegavanju da budu krivci. Kada se suoče, oni će (mirno i razumno) reći: „Šta, ja? Ne, ja samo želim mir“. “Nisam ni na jednoj strani, neutralna sam“. Sve su ovo izgovori koje možemo sigurno povezati sa Vagom.

Neki moćniji znakovi mogu smatrati Vagu slabom. Sve je ovo stvar mišljenja. Međutim, bez Vage život jednostavno ne bi bio tako pošten.

Vage su poznate po upoređivanju i razmišljanju u relativnom smislu, umesto u apsolutnom.

“Ovaj vikend nije samo dobar vikend, već i bolji nego prošli vikend.”

Krajnji cilj Vaga je harmonija, ali njihov idealizam i velika očekivanja mogu doneti i puno nezadovoljstava. Budući da život svima nama nudi puno izbora, ako Vaga bar negde ne nauči da živi u trenutku, biće u stalnom nemiru.

Tagujte Vage koje znate ili im prosledite ovaj tekst 🙂

Da li poznajete ovakve Vage?:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *