SATURN U SEDMOM POLJU – BRAK KAO TERET?

saturn-u-sedmom-polju-1

U poslednje vreme sve češće slušam “kukanje” na bračnog partnera. Naravno da nam Saturn u sedmom polju donosi doživljaj braka kao teret.

Isto tako verovatno ste kroz priče sa drugim ljudima čuli da neko “kuka” o finansijama, neko na decu, neko na prijatelje, neko na strahove… Prosto i jednistavno svima nam je negde teško i to je sasvim ok i normalno.

Šta je Saturn?

Saturn je kao što znamo naš učitelj (mučitelj). Saturn je hladan kao stena, Saturn je odgovoran, Saturn je vreme, odricanje, teret, bol, samoća, hronično trpljenje, siromaštvo, ograničenja, usamljenost… Saturn nas umora i iscrpljuje do poslednjeg atoma snage…

Kada znamo sve ovo o Saturnu ili kada sve ovo osećamo i kada ga imamo u sedmom polju, šta miliste da li ćemo pojuriti da se udamo/oženimo što pre?

Pa naravno da ne, Saturn koči, beži… Ko još želi da udje u ovakav brak?

Većina sa ovakvim položajem će reći… „Ma pusti me, nema šanse”, “On/Ona je teška ko crna zemlja”, “ On me ograničava u mojim ambicijama”, “Ja želim da se bavim tim i tim, a on to ne razume, ne shvata”… 

Pa da, Saturn je tradicionalan, naravno da vas ne razume. On ne gleda kao i vi, on gleda na jedan tradicionalan način. On hoće partnera za sebe. On hoće da se vreme odvoji za njega…

Vi u sebi pomišljate: “Ma ajde bre čoveče, idi s milim Bogom više”, “Ne mogu da te podnesem, lakše mi je da budem sama nego samo za tebe da budem tu i da te trpim”.

Naravno, jako je bitno šta još imamo od aspekata sa tim Saturnom. Što su teži aspekti, tačnije izazovniji, to su teži i odnosi.

Naravno, da se razumemo, nije ovde samo partner taj koji je kriv, puno toga je do vas.

Ovakav položaj Saturna u sedmom polju donosi strah od braka, pa osobe sa ovim položajem se plaše braka i sve rade da ne udju u brak Ili da što pre izađu.

  • Rešenje nije u tome, rešenje je u prihvatanju partnera, rešenje je u odvajanju vremena za partnera. Saturn u sedmom polju hoće da odvojite vreme za njega!!!

Mnogi to ne žele, razvode se,  ali kada sumiraju na kraju oni zaključe da u tom odnosu su bili baš oni ti koji su napravili problem u braku, a ne partner koji je navodno bio težak.

Potreba Saturna u sedmoj polju je da ima partnera, pa će on i nakon razvoda da trazi novog partnera, jer pati i kad je sam. A štos u svemu tome je što je sledeći partner isto težak kao prethodni i da razvod na kraju nije bio idealno rešenje za njih.

Saturn u sedmom polju isto zna i da vas nagradi, nakon što pretrpite gomile stvari, (naravno koje samo vama padaju teško), dok drugim ljudima koji vas slušaju to uopšte ne zvuči tako očajno kao što vi zvučite dok pričate o partneru.

Brak sa Saturnom u sedmom polju nije Brak kao teret već je slatki teret koji treba da se iznese kroz život.

Bežali vi vamo ili tamo, Saturn će vas sačekati!!!

  • Što ga pre prihvatite, uključite vašeg partnera u svoj život, odvojite svoje vreme i za njega, vama će lakše biti u životu. Ne bežite – PRIHVATITE!

PROČITAJTE JOŠ I: SATURN – MARS KVADRAT, BORBA ZA LIČNU PRAVDU

saturn-u-sedmom-polju-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *