Retrogradni Merkur u Ribama od 16.02.-09.03.

 

retrogradni-merkur-u-ribamaEvo i mene u skladu sa retrogradnim Merkurom. Kasnim kao i on, a kako sam i rođena sa njim, super mi ide 😂😂😂

Retrogradni Merkur je u Ribama, unutrašnja intuicija je jako izražena, ali isto tako i rasejanost i konfuzija. Sam Merkur u Ribama su haotične i konfuzne misli i bez da mu dodamo retrogradnost.

Dok traje retrogradni Merkur biće čestih pogrešnih zaključaka, ali isto tako ne padajte na sve reči koje čujete jer je ovo period lažnih informacija, obmana, laži…

Merkur se vezuje i za saobraćaj, poštu, kupovinu, kraća putovanja, komunikaciju, razum, intelekt, racionalizaciju, mišljenje, pisanje, sekretarske poslove, mejlove, poruke, susedea, braću i sestre…

Budite oprezniji više nego inače u vožnji, pogotovo dok je magla i slabija vidljivost u pitanju. Za Ribe se inače vezuje i alkohol i bilo kakvi opijati pa se trudite da to ne koristite dok vozite. I ako vam je do sada možda to išlo za rukom, sada ne eksperimentišite sa tim. Procenjivanje situacije može da nam bude lošije nego inače. Na put ne krećite pospani ili nedovoljno naspavani, koncentracija nam neće biti jača strana.

Ovaj Merkur u Ribama spava, on je u polu snu. Merkur u Ribama razmišlja i radi kroz osećanja, koja će biti sada dosta izraženija, pa će i rasuđivanje biti kroz emocije. Ovaj retrogradni Merkur u Ribama nas vraća unazad na stare priče, koje nas teraju na plač, jer jednostvano nas te priče potresaju.

Nekad se treba i dobro isplakati, ako vam je tako lakše. Tamo gde su Ribe, uvek su neke tajne u pitanju. Za vreme retrogradnog Merkura će se voditi tajni razgovori, pregovori, biće dosta prenošenja lažnih informacija, ali i manipulacije. Ne verujte svemu što čujete, proverite pre nego što odgovorite na to što ste čuli.

Ako vam kasne pisma, odgovori, zagubi se neki bitan mail proverite prvo junk, jer pošta će dosta brljavite, ali isto tako se nemojte iznenaditi ako stigne neki veći stari račun koji je pre toga bio zagubljen.

Retrogradni Merkur od nas traži strpljenje, upornost u onome što radimo, ali i veći fokus nego inače.

Probudite se, ne sanjajte previše i fokusirajte se na ono što radite. Potrudite se da prvenstveno razumete sebe, da bi razumeli i ljude oko nas. Sve informacije koje dobijete proverite, naoružajte se strpljenjem i krenite ka vašem cilju.

Proverite agrencije preko kojih rezervišete godišnje odmore, jer neke mogu biti i lažne, ili možete proći lošije ako u ovom periodu napravite neku rezervaciju ili odete na neki kraći put. 

Retrogradni Merkur uvek donosi nezadovoljstvo sa postojećim odabirom.

Pazite šta potpisujete, ugovore koje pravite.. ako mogu da sačekaju odložite ih do 09. Marta…