RETROGRADNA VENERA U BLIZANCIMA OD 13. MAJA DO 25. JUNA 2020.

retrogradna-venera-u-blizancima

Astrološki posmatrano, Venera simbolizuje ljubav – sposobnost da volimo i pokazujemo ljubav. Venera simbolizuje diplomatiju, devojke, lepotu, potrebu za uživanjem, gracioznost, senzualnost, sklad, politiku, mir, harmoniju, komfor, umetnost, muziku, nakit, estetiku, boje, kulturu, poklone, grlo, pa i hranu, slatkiše, šećer… Ova Venera je nestrpljiva, hoće sve sad i odmah…

Dok retrogradna Venera tranzitira kroz znak Blizanca, ona voli da komunicira na jednom inteligentnom nivou, takva komunikacija joj je zanimljiva, ona duhovitim razgovorom, šarmom razoružava sve oko sebe… ali isto tako, ako joj komunikacija sa osobom preko puta postane dosadna, ili razgovor počinje da se ponavlja, njoj sve postane dosadno i ona odlazi. Potrebna joj je intelektualna stimulacija. Venera je ženstvene prirode i vlada osećajem dodira. Materijalne stvari, ljubav, ljubaznost, muzika… samo su od nekih opisa ove Venere. Venera je dostojanstvena, privržena i ljubitelj lepih stvari, uključujući nakit, odeću i kozmetiku. Veneri je potrebno ugodno okruženje, ako može i da bude naglašeno lepotom.

Kada je Venera retrogradna, njen efekat i uticaj su obrnuti. Ovo ukazuje na to da je duh izmoren, uzrokujući da retrogradna Venera liči na kvalitete Marsa. Lični odnosi su drugačiji kada je Venera retrogradna. Sposobnost izražavanja ljubavi je ograničena i drugačija. Retrogradni hod sa sobom nosi određena obećanja da postoje lekcije koje treba naučiti u odnosu na retrogradnu planetu, retrogradni takođe znači povratak. Retrogradna Venera može nam vratiti i neku bivšu ljubav. Zapamtite, još uvek se mora naučiti lekcija, ali okolnosti neće biti kao ranije. 20. maja Venera će napraviti kvadrat sa Neptunom i napravitu konfuziju, nepoverenje, ali i moguću prevaru. Ovo se ne odnosi samo na ljubav, već i na ostala polja gde se povezuju vladaoci Venere i Neptuna. Pokušajte da budete iskreni prema sebi, iskreni u komunikaciji sa partnerom, ali takođe nemojte praviti zaključke o stanju, o vašem odnosu.

Vaša osećanja neće biti jasna i mogli biste na kraju doneti loše odluke.

2. juna Venera i Mars su u kvadratu i mogu izazvati dodatni sukob u vašim vezama. Može uključivati svađe ili borbe sa partnerom. Uopšteno, biće isfrustrirano vreme koje će u vašim odnosima doneti pitanja iz prošlosti koja su došla na red za rešavanje. Na sve ovo imamo i konjukciju Venere sa Merkurom, koja će nam oko 22. maja doneti takvo jednu ljubavnu korpu sa jednim takvim razočaranjem, da ćemo u tom momentu pasti i osećaćemo se kao da nam se ceo svet srušio. Neki će pomisliti da im je ova retro Venera donela staru, a novu ljubav, neki će pomisliti da je to-to, ali?! Postoji ono ALI kojim zavaramo i sami sebe i koje ne želi da skine ružičaste naočare i da vidi pravu sliku. Period VELIKOG RAZOČARANJA I IZDAJSTVA!

PROČITAJTE I POST:
VENERA U BLIZANCIMA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *