NEDELJNI HOROSKOP PO ZNACIMA OD 19. DO 26. JULA 2020.

nedeljni-horoskop-od-19-do-26-jula-ovanOVAN♈️

🎈NEDELJA 19. JUL  🔸

Ovnovi će biti jako napeti, gde će ulaziti u rasprave sa svojim ukućanima. Tenzija će rasti pa može čak doći i do fizičkog nasilja. Ovan nema strpljenja ni za sebe ni za druge. 

🎈PONEDELJAK 20. JUL🔸

Oseća se tenzija u kući pa čak i u ljubavi i u odnosima sa decom dodatno povećava  i dolazi do zahleđenja odnosa, zbog prethodnog dana koji je bio dosta intezivan i napet. Unutrašnji nemiri, anksioznost nam ne daju mira, pa se Ovnovi vraćaju u prošlost i kopaju po njoj da vide šta je sve tu bilo, pa ih neke stvari dodatno čine nervoznim i oni se jedu zbog svega toga. Ovnovi će biti nezadovoljni i sobom i drugima.

🎈UTORAK 21. JUL 🔸

Ovnovi traže pažnju na sve strane, dobijaju je, ali kao da im i to nije dovoljno jer postoji dodatna nervoza u njima, krenuli su na jednu stranu, na kraju su završili baš tamo gde nisu želeli. Nervoza…

🎈SREDA 22. JUL 🔸

Tenzija na poslu raste, oni samo žele sigurnost i svojih 5 minuta na poslu ali im drugi to ne daju. Nerviraju se, pa dodatno im se gubi prag tolerancije samim tim i diplomatski takt pa svoju nervoz prenose na kuću i nastavljaju raspravu u njoj. Sve što se radi, radi se sa preterivanjem.

🎈ČETVRTAK 23. JUL 🔸

Ovnovi i dalje nezadovoljni poslom, svojim kolegama, imaju osećaj kao da im se posao sveo na trpljenje, a kuća na svađu. Iskočili bi iz sopstvene kože… Samo žele svoju slobodu i da ih niko ne “davi”.

🎈PETAK 24. JUL 🔸

Emotivno se osećaju bolje, mirnije i zadovoljnije. Nekako su našli ključ kako da završe sve što su započeli i da emotivno budu zadovoljni zbog uspešnog rešavanja problema na poslu. U kući konstantne svađe, nemiri, ali i mogući kvarovi tehničkih uredjaja, telefona, ali i kola…

🎈SUBOTA 25. JUL🔸

Nešto se osećaju loše u sebi, ali ipak biraju da bude mir, neće raspravu, trude se da je izbegnu čak i ako je atmosfera u kući dosta napeta. Sa autoritetima dosta napetosti, tenzije, “prostaci” od šefova ne mogu da se podnesu, kao da ih samo zatrpavaju obavezama, a oni nemaju dovoljno ni snage ni vremena za sve to. Psihičko opterećenje, napetost, želja za slobodom…

🚗📞Kroz komunikaciju ili na nekom kraćem putu možete upoznati jednu osobu koja će vam glavu pomutiti. Kod velikog broja vas će se pojaviti onaj osećaj leptirića u stomaku, neobjašnjive ljubavi, susreta.

Ali… ova ljubav ne ide tim tokom kojim vi želite.
Nešto se krije od vas.
Moguće da će ta božanstvena osoba biti zauzeta, i onda sledi tajna veza.

Da bi se oslobodili negativne energije koju imate u sebi uključite neku fizičku aktivnost…

❇️❇️❇️

 • Da li vam se neko već pojavio?
 • Kakvo vam je stanje u kući ima li napetosti?
 • Da li vam je svega preko glave na poslu?

bik-nedeljni-horoskop-od-19-do-26-jula

BIK ♉️

Kod Bikova u narednom periodu fokus će biti na novim idejama, tajnim planovima po pitanju materijalnih stvari, koji se tiču novih poslova. Prilike za nove poslove ali i nova razočaranja zbog velikih ideja i loših saradnika bilo suprotbog pola tako i prijatelja.

🎈NEDELJA 19. JUL  🔸

Bikovi će svu enrgiju usmeriti na materijne stvari, smišljaće poslove kako i na koji način mogu da poboljšaju finansije. Ulaziće u nove priče sa osobama suprotnog pola, sve će u početku ići kao po loju. Moja preporuka – Ne verujte ni sami sebi! Tri puta merite, jednom secite. Kod Bika će konunikacija dosta biti napeta, sve će doživljavati sa emocijom jakom, pa mu i samim tim rasuđivanja neće biti najbolje.

Izbegavajte nove poslove i nova ulaganja.

🎈PONEDELJAK 20. JUL🔸

Napetost u kući raste, odnosi sa ženom, majkom, ili u opšte ženama biće jako napeti. Pospanost izražena, kao i snovi.  Zbog velike tenzije i napetosti mogći sukobi i nemiri, sa agresijom kroz kuću. Trudite se da imate više takta koliko je to moguće. Komunikacija vam je užasna, netoleranta, prebrza, pa možete od sebe očekivati da ćete reći nešto i što ne mislite i izazvati ljutnju kod druge osobe.

🎈UTORAK 21. JUL🔸

Unutrašnji konflikti i nezadovoljstvo je izraženo. Vaša potreba kroz kuću je potreba da samo vi budete ti koji vode glavnu reč, ali nažalost neće ići to tako. Budite tolerantniji, posvetite se sebi, odvojte vreme za sebe i ne trošite reči koje će na kraju biti bespotrebne. Kontrolišite ego.

🎈SREDA 22. JUL🔸

Sve više se otvaraju novi putevi i nove ideje za poslove, ulazi se u sve veću maštu i iluziju kada su pitanju materijalne stvari da čovek sve više počinje da gubi razum i granice šta je realnost, a šta iluzija u svim tim idejama.

Ne zanosite se previše. Nađite vremena za sebe, prijaće vam vreme provedeteno sa decom ili na nekom zabvnom mestu ili neka fizička aktivnost. Promene planova…

🎈ČETVRTAK 23. JUL🔸

Ideje koje imate, sačuvajte za sebe, nije pravo vreme da se realizuju. Niste objektivni prema situaciji u kojoj se nalazite…

🎈PETAK 24. JUL🔸

Rad, red i disciplina su nešto što će vas voditi tog dana. Obaveze vas opterećuju, osećate se kao da nemate previše energije da se pokrenete, kao da ste omamljeni od svega i jedino rešenje vidite ili da legnete da spavate ili uz neki filmm i seriju. Ne preterujte sa cigaretama, alkoholom, tabletama ili opijatima…

🎈SUBOTA 25. JUL🔸

Subota će kod Bikova biti usredsređena na čišćenje, ali mislim pre da će biti čišćenje obaveza i poslova koje imate.

Mir ćete jedino naći ako se dobro organizujete.

Izbegavajte tajne ljubavi preko posla, i tajne veze.

❇️❇️❇️

 • Da li su vam se već javile nove ideje za neki novi biznis?
 • Tajni razgovori?
 • Da li vam priče u kojima se nalazite deluju savršene kao ideje?
 • Da li vam se pojavio neki novi muškarac preko posla?

blizanci-nedeljni-horoskop-od-19-do-26-jula

BLIZANCI ♊️

U narednom periodu kod Blizanca je stanje dosta orjentisano oko zarade i načina komunikacije. Blizanci će biti poletni, puni života, praviće planove… Što se tiče ljubavi, previše će se žrtvovati, okrenuti partneru želeći da mu pruže pomoć, ali partner tu pomoć neće ceniti previše. Počinju nesuglasice, a sa njima dolaze i razočaranja.

Prijatelji vam okreću leđa u narednom periodu, ne verujte im previše. Nezadovoljstvo u ljubavi biće izraženo uz zahlađenje odnosa. Blizanci neka budu fokusirani na svoje više obrazovanje i neka se trude da tu budu odgovorni koliko mogu. Manje vremena provodite sa “prijateljima”.

🎈NEDELJA 19. JUL  🔸

Blizancima je ova nedelja kao dan dosta napeta, unutrašnja  nervoza, nemiri, svađe. Za sve one što rade nedeljom povoljan je period za zaradu. Sa emocijama nikako ne mogu da se izbore.

🎈PONEDELJAK 20. JUL🔸

Komunikacija vam teško pada, velika ograničenja postoje u njoj, ne radi vam se čak i ako imate posla. Svi vas nerviraju, neko će ovde jesti na nervnoj bazi. Moguće je preterano rasipanje novca zbog ličnog ne nezadovoljstva.

Intelektualno vam dobro ide, ali sa živcima loše stojite. Komunikaciju usporite, jer je puna želje za svađom.

🎈UTORAK 21. JUL🔸

Blizanci će biti jako napeti emotivno, nikako da se dovedu u red sa emocijama.
Tuga, anksioznost, depresija… Kao da su se izgubili u svim svojim planovima.
Planove imaju velike, ali im zato realizacija ne ide najbolje. Osećaju se ispaljeno, beznadežno.

🎈SREDA 22. JUL🔸

Fokus će biti na materijalnim stvarima. Javiće vam se neke nove ideje, iskoristite ih. Zgrabite i sačuvajte ako nije pravi vreme za realizaciju. Obavezno ih zapišite jer se može desiti da ispare iz glave. Prijateljima ne verujte, ali nemojte previše ni sebi, jer lažete i sebe kada je ljubav i prijateljstvo u pitanju. Naredni period je period razočaranja i izdajstava od partnera.

🎈ČETVRTAK 23. JUL🔸

Svađe kroz kuću, nemiri u kući. Rešenje je u dobroj organizaciji, ali i čišćenju kuće jer sve vam zapada za oči pa neke stvari više ne možete da podnesete ni u kući ni van kuće. Emotivno ste u haosu, ali se trudite da gurate. Želite nešto više da postignete u poslu, trenutak je takav, da se ipak treba strpeti… Komunikacija impulsivna.

🎈PETAK 24. JUL🔸

Pospani ste, kao da ceo dan ne možete da dodjete sebi. Emotivno tužni, razočarani, ali naravno kod vas se to ne vidi jer sve nosite sa osmehom na licu. Nekako vam teško pada da se pokrenete, da uradite nešto jer svega vam je preko glave. Ljubav vas koči, verujete pogrešnoj osobi…

🎈SUBOTA 25. JUL🔸

Emotivna bol je prisutna i dalje, konstantno vas jede neka prošlost i stalno se vraćate na isto. Sada se nalazite u istom trenutku, kao u trenutku kada ste u prošlosti pravili iste greške. Ne povavljajte ih, jer na kraju opet vi budete ti koji ste krivi za vaš pogrešan izbor.

Previše fokusa na ljubav, tajne veze, idealizaciju, očekivanja…
Ne brinite se, niko vam neće ceniti to što radite za druge…

❇️ ❇️ ❇️

 • Da li imate neki novi projekat u planu?
 • Da li vam učenja teško padaju?
 • Razočarani u prijatelja?

Share:

3 Comments

 1. Marija
  19/07/2020 / 08:52

  E svadje u kuci ne fali po cio dan …

 2. G-M
  19/07/2020 / 11:56

  Da pojavio mi se muskarac preko posla,kaze da me voli…😂

 3. Sabina
  20/07/2020 / 08:12

  Kalkulišem, planiram, mozak skakuće gore dole, emocija tu….ljubav dobro skrivena, tuga još bolje, nervoza u očima k’o bolje pogleda, ali OSMEH na max jer to je moj haos🤩

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *