MERKUR U OVNU ČINI VAS POTPUNO NEUSTRAŠIVIM!

merkur-u-ovnu

Do pre neki dan osećali smo veliku maglu u našim mislima, a to se osećalo jer je Merkur bio u Ribama. Bili smo zbunjeni, čak i reči koje smo hteli da izgovorimo nismo znali šta ćemo sa tim što kažemo, šta uopšte hoćemo da kažemo. Jednostavno smo se osećali intelektualno zbunjeno.

Merkur u Ribama je bio dugo, jer jer bio u retrogradnom hodu, pa nas je veoma dugo “mučio”.

U slučaju da niste uspeli da kažete ono što ste hteli iz bilo kog razloga, od 10. Aprila nam je Merkur u Ovnu koji nam donosi neustrašivu komunikaciju, borbenu gestskulaciju, pa verovatno i naš um će skroz drugačije raditi u odnosu na prethodni period. Nećemo se plašiti da izgovorimo ono o čemu razmišljamo.

Merkur u Ovnu je jako borben, pionir, neustrašiv, nestrpljiv, impulsivan…

Od njega možemo očekuvati dosta direktniju komunikaciju, bez previše uvijanja. Bićemo otvoreniji za nove komunikacije, misli će nam biti razumljivije kao i naši sagovornici.

Neće vam puno vremena trebati da se pokrete za neku novu priču, da započnemo novu konverzaciju, već će sve to ići dosta brže nego inače.

Merkur nam negde do pred kraj meseca Aprila pravi dobre aspekte, što znači da će nam komunikacija biti dosta vedrija, odlučnija, mi ćemo biti vredniji da realizujemo naše ideje, samim ti i flertova će biti sve više. Biće i novih dopisivanja tokom ovog karantina koja će nas uveseljavati i činiti zadovoljnijim.

Pred kraj meseca od 22. Aprila počinje teži period, komunikacija postaje lažna, mnoge stvari počinju da se prećutkuju, period blefiranja, ali dolazi i period pesimističnog razmišljanja i crnih misli…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *