LUNARNA EKLIPSA U STRELCU 05.JUN 2020.

Lunarna eklipsa i pomračenje Meseca na 15° u Strelcu nosi sa sobom jednu intezivnu i jaku energiju, koja će se graničiti sa ljutnjom, besom i gnevom.

Zašto?!

Mi sa ovim Mesecom u Strelcu ćemo želeti da krenemo na neko naše “putovanje”, želimo da vidimo svet jer uživamo u apsorbavanju svega novog kao i svih novih stvari i znanja.

Sa ovim polažaj Meseca nećemo želeti da mirno sedimo, ne!
Jer kofer za ovo putovanje je već odavno spreman, i spremni smo da ovaj kofer napunimo znanjem i novin veštinama.

Da baš to želimo!

Samo ne želimo da trpimo bilo kakva ograničenja slobode.
To nas tako davi i guši.

Ali…

Da li će nam poći za rukom, svi ovi naši planovi?

Mesec je u kvadratu sa Marsom, ovakav položaj ugroženog Meseca sa Marsom, donosi buru od emocija, koja se pretvara u bes i gnev.
Kako nam je taj isti Mars izazovno aspektovan i sa Venerom i Suncem možemo očekivati u narednom periodu dosta svadja, scena, posesivnosti, ljubomore… ali nije u pitanju samo ljubav, već i finansije.

Kada je reč o ljubavi, i dalje smo pod uticajem retrogradne Venere, koja nas stalno vraća na neki prethodni period, na stare ljubavi ili stare priče/svadje koje još uvek nisu rešene.
Vraćamo se na isto ali isto tako kao da i dalje radimo slične stvari kao iz prethodnom perioda.

Očigledno da nešto nismo naučili!

To nešto jeste borba koja po svaku cenu želi da istera nešto svoje čak i ako to možda uopšte i nije od nekog značaja za vas.
Više je ovde problem u egu, koji želi da istera nešto svoje i ovaj ego ne trpi bilo kakve autorite.

Što znači da će komunikacija sa muškim načelima, biti lošija u narednom periodu ali isto tako i sa šefovima.

Izbegavajte scene i svadje.

Čuvajte dokumenta gde dog bili, ne jurišajte na putu u svadjama, malo više strpljenja, manje borbe.

Što se tiče finansija, ova eklipsa nam donosi moguća finansijska rasula, što znači da ulaganje novca će biti omašeno, i da se bolji rezultati neće videti ako rešite da nešto menjanje, kupite, uložite.

Izbegavajte lekove, opijate, jer može doći i do trovanja od istih, stvar je u prihvatanju realnosti,a izbegavajte maštu i očekivanja, jer kad ne dobijete to što ste zacrtali ništa vam drugo ne preostaje nego da očajavate nad životom, a zapravo obmanjivali ste sami sebe.

Povoljan period za učenja i istraživanja, mozak će odlično raditi, svi koji se bave inovativnim tehnikama i znanjima, ovo je period brilijantnih ideja. Samo se fokusirajte na ono što vam prvo padne napamet.

Širite svoje znanja jer to će vas činiti zadovoljnim,

“Jer znanje je moć”.😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *