Ljubav

Kao što sam vam obećala sledi tekst o ljubavi u narednom periodu.

Kao što možete da vidite, čujete i osetite iz drugih polja kod većine je napeto, svi su pod tenzijom i da iz skroz mirne situacije nastane haos…

Prvo ću pisati za slobodne😌

Kao što ste videli u prethodnom tekstu, Venera je u Lavu (Venera-ljubav), šta ona voli/želi, kakvo je njeno ponašanje…

U ovom periodu će biti izraženo držanje do sebe. Bićemo ponosni i čekaćemo da se on/ona prvi javi, da preuzme inicijativu.

Malo više će biti potrebno da dokaže “da mu je stalo do mene”.

U ovom periodu samo poruke neće biti dovoljne, kao ni pohvale… ovde se očekuju malo bolji i kvalitetniji izlasci na “in” mesta jer ova Venera hoće pažnju i luksuz.

Kako nam je Venera u kvadratu sa Uranom, sve nekako ide napeto, ali isto tako ne ide kao nekoj ozbiljnosti jer Uran (sloboda) ne želi vezivanje.

Može se desiti da se u ovom periodu započnu zanimljivi, novi razgovori preko društvenih mreža (Uran), ali sve nekako da krene neizvesno, neobično, ushićeno, možda će neki reći “ovo je nešto drugačije”. Naravno, Uran ruši sve tradicionalno 🙂

Nakon Uranskog upoznavanje, prelazi se na viđanja uživo. Tu stvari postaju drugačije. Počinje tenzija oko viđanja, usklađivanja vremena, ali sve nekako ide pod tenzijom. Prva viđanja kreću ushićeno, a kako vreme prolazi emocije i ushićenje nestaje.

U čemu je problem?!

Problem je i u egu i u nedostatku vremena, ali isto tako i u očekivanjima. Već od 20. Septembra počinju vidna nezadovoljstva u ljubavi, vidna razočaranja u odnose koji su nastali u prethodnom periodu.

Zašto?!

Zato što ova Venera NE ŽELI “normalnu” vezu. Ovaj Venera bira i želi Urana, a Uran je ništa drugo nego čudak. Kada spojimo ljubav + čudak = nesvakidašnja ljubav.

U početku je sve sa Uranom zanimljivo jer se dobije sve ono što uglavnom ne srećemo svaki dan. Nešto futuristički, drugačije, istaživački, uzbudljivo, slobodno… pa nam je zanimljivo da to nešto drugačije i osvojimo.

Šta se dobije kada se osvoji nešto drugačije?!

Dobije se nešto novo a samim posle nekog vremena to novo postaje poznato. Kada se upoznamo brzo se zasitinom jer kvadrat je izazov, kada osvojimo izazov on se pretvara u dosadu.

Nakon 20. Septembra dolazi period razočaranja i trajaće negde do kraja Septembra. Ova razočaranja dovode do toga da ćemo otkriti neke stvari (Neptun) i da nam se neće svideti to što čujemo ili vidimo.

Ne zaboravite da sve vreme imamo i Veneru u Lavu koja voli da drami. 😂😂😂

Nakon 26. Septembra počinje faza kod nekoga mirenja, kod nekoga “pa da probamo još jednom”.

Ne mogu reći da će ići sve po planu, ali još jedan pokušaj vas dovodi do toga da opet preispitate vaše emocije.

Ne zaboravite da sve vremen imamo druge napete aspekte koji nas “podržavaju i teraju” lošem ponašanju, pojačavaju bes i ljutnju u nama, uvode nas u bunt i isterivanje pravde… pa kad se sastavi nepravda + razočaranje + šikanira + ego i još gomila izazovnih aspekata nemoguće je da sve ostane mirno.

Ne očekujte ništa, pustite neka ide kako ide i prihvatite koliko god vam se neke stvari ne svide u ovom trenutku. Mnogo je bolje nego da se raspravljate. Početak Oktobra će doneti mogućnost novih veza, ali isto tako opet nalet ushićenja pa opet period razočaranja….

Jednostavno napet period i za slobodne i za zauzete.

Naredni tekst za ljubav kod zauzetih osoba 😂❤️