Dnevni horoskop za 9.Maj 2020.

 

 

Hello World

Današnji Mesec i dalje tranzitira kroz Strelca i dalje želi da širi svoje poglede i dalje je ono rečenica bitna “Ma lako ću,naći ću rešenje “, što nekad i nije tako loše.

Današnji Mesec pravi malo nelagodnije aspekte sa Saturnom, Neptnom, Venerom.

Kao da nam entuzijam sa optimizmom polako opada, kao da nas hvata strah “Pa da li ću ipak uspeti?”

Sumnja u sebe, preispitivanje sebe, nezadovoljstvo sobom je nešto što će u naletima danas da nas hvata.Unutrašnja uznemirenost je povećana, nesigurni smo u sebe, ali i razočarani kakve poteze povlačimo.

Sve što se više preispitujemo, sve smo lošiji unutar sebe. Tražimo odgovor i rešenje za naše postupke.

Rešenje je oprostiti sebi i reći “Pa ne mogu ja biti savršena”.

Padamo emotivno, osećamo se izgubljeno, ne znamo šta da radimo kao ni kojim putem da krenemo.Sve nam se pomešalo, planovo su nam bili jedni, ali realizacija nam nije baš bila naklonjena.

Najbitnije je sebe da ojačamo, da oprostimo neuspeh i da nam taj neuspeh koji god bio iz bilo koje oblasti ne bude blokada da idemo dalje.

Kad  samopouzdanje nestane, polako počne sve da se ruši, i postajemo depresivni.Tako da današnji dan donosi i depresivno stanje ali i pojačanu anksioznost.

Svako pribegavanje lekovima za smirenje, opijatima bilo kakvim nam govori da nismo sami sa sobom u redu i da nemamo unutrašnji mir, a nemamo ga jer nam stavovi prema dogadjajima nisu u skladu sa nama samima.

Probajte sa ovim Mesecom u Strelcu da ipak nadjete vedriju stranu razočaranja.

Ipak nije sve tako crno kao što zaista može biti.

Ljubav je u poslednje vreme dobro uzburkana, donela je puno razočaranja, otkrivanja nekih tajni, kako se Veneri pridružio i Uran dodatno je sve počelo da puca, prvo je bila velika ushićenost,a sad su  ostale  samo posledice neuspele avanture koje polako izlaze na videlo.

Emotivni ideal je nestao, loša procena nas “košta”, pali smo u svojim očima.

Puni smo gorčine, a neki će reći i da su u HAOSU!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *