DNEVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL 2020.

dnevni-horoskop-mesec-u-vagi

Hello World 🌎🕊

Danas imamo pun Mesec u Vagi, u lepom aspektu sa Venerom, Marsom i Saturnon. U duši se odsećamo dosta bolje nego ovih dana. Mudriji smo, ne želimo svađe i rasprave, ipak ovaj Mesec ne voli prostakluk, ovo je otmenije ponašanje sa dosta diplomatskog takta.

Danas će mnogi rešiti, da sebe dovedu u red i da kažu ma dosta sam išla ovako neofarbana, odoh da se sredim sama ako već nema ko drugi. Kažemo u sebi “ok, prilagodiću se situaciji biću frizer sama sebi.” 💆‍♀️💇‍♀️💅 Verujem da će na kraju sve biti kako treba.

Ali imamo jedno ALI…

Mars i Uran u u kvadratu, gde nam je i Mars u konjukciji sa Saturnom, koliko god se mi trudili da držimo stvari pod kontrolom, jedno je sigurno, nepravda nas jako boli kako u partnerskim odnosima, tako i oko razmišljanja, našta smo trošili novac dok smo ga imali i bolje zarađivali, bole će nas i odnosi u kući, svako će naći neku svoju muku.

  • Jedno je sigurno, ta svađa, taj bes, ta ljutnja, ta EKSPLOZIJA energija nas ne uvodi u ništa dobro, to je sigurno!

Sigurno je ako dan započnemo u pravcu kom ne treba, računajte da vam je ceo dan propao. Ne dozvolite da vas potreba za uživanjem, za nečim lepi natera da se nerazumno ponašate, da radite ono što baš ne bi trebali u ovom trenutku. Zapravo, sve što radimo, radimo protiv sebe.

Budimo razumni, ne dozvolite da vas emocije vode u pogrešnom smeru. Meditacija se preporučuje! Lagane vežbe da, agresivne NE!

Mogući problemi sa tehničkim uredjajima, kao i njihovo kvarenje. Čuvajte se struje!

  • Jedna jako bitna stvar: NE PREKIDAJTE NIKAKVE ODNOSE, NE NAPUŠTAJTE NIŠTA I NIKOGA, NE BACAJTE STARE STVARI… jer sve što napustite znajte da će te se kajati i da će vam baš to trebati. Ovo važi za naredni period i za prethodne dane.

PROČITAJTE SLEDEĆI POST: MARS KVADRAT URAN NERAZUMNO PONAŠANJE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *