DNEVNI HOROSKOP ZA 3. SEPTEMBAR 2020.

Dobro jutro 🌎 🌞

Verujem da se većina nas jutros teško probudila. Kako smo već dva dana pospani, sa manjok energiji ovo zahlađenje nam je dobro došlo da se naspavamo. Pospanost je prisutna, snovi su izraženi, intuicija nam ne da mira. Preispitajte osećaj u sebi kao i svoje snove, tu se kriju odgovori.

Mesec i Neptun nam se nalaze u Ribama. Mašta je dosta izražene, ne želimo da se suočimo sa stvarnošću pa samim tim pravimo problem sami sebi. Kakav problem?! Takav da realne stvari i istina su svuda oko nas, nije da je ne vidimo samo jednostavno NE ŽELIMO da je vidimo. Spašavamo nešto što se spasiti NE MOŽE! Nekim odnosima je zaista došao kraj.

Danas će kod većine biti izražena posesivnost, ljubomora kao i potreba za pravljenjem scena. Mars kao akcija se nalazi u izazovnim aspektima i ne treba nam puno da odreagujemo i napravimo frku.

Kao što sam pričala i pisala ovih dana, jedan od najtežih aspekata je prisutan. Sami kvadrati su izazovi, akcija… Većina ima potrebu “samo da kaže ovo ili ono”. I možete reći i “ovo i ono”… ali uzalud.

Možete primeniti sve moguće taktike, savete koje ste ikad’ čuli, ali u ovom trenutku vaše reči ništa ne znače.

Isto tako druga strana, na koji god način rekli doživljava kao provokaciju, napad, oseća se “ugroženo” od vas, što znači borba je uzaludna, pobednika nema!!!!

Energija se gubi na manje bitne stvari, a svaka reč je izazov za drugu stranu koja jedva čeka da odgovori i da uđe u sukob.

Nego kako ste vi ovih dana, osećate li ovu napetost?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *