DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2019.

mars-uran

Hello world🌞

Dobro jutro

Pre dva dana smo imali Mars Uran opoziciju (egzaktnu). Ne stigoh da pišem o njoj… 

Sva ta nervoza, jurnjava.. uticala je na sve nas, tako da smo se svi osećali po malo ludo ovih dana, a najbolje su prolazili oni koji idu na jogu, rade meditaciju, bave se nekim konstrukcija. Oni su ublažili ovaj aspekat. 

E sada Uran – Mars je i zemljotres koji smo imali juče u Albaniji i Bosni a danas u Grčkoj… I ovaj aspekat kada je na nebu, u natalu, solaru.. retko prođe da se ne oseti (i to debelo).

Ja ga nemam u natalu…

Jedne godine sam imala kvadrat na solaru, samo sam jurila… Doneo mi je dve povrede. Zamislite, pala mi grana na glavu (Mars – Uran – iznenadno pucanje), dok druga povreda: Izlazim iz taksija, stanem u rupu na asvaltu sa štiklom i nekoliko preloma noge (opet pucanje).

Ovaj aspekat zahteva veliki oprez, pažnju, usredsređenost. Nikako haotičnost i jurnjavu… 

Mnogo primera mogu da vam navedem još… Najblaži – da su ljudi imali samo uganuca nogu, ili nesto tog tipa.

Aspekat i dalje traje, postoji, da kažem još uvek se oseća… Oprez i dalje pogotovo vi sto znate da ga imate u natalu ili solaru.

Mesec u kvadratu sa Neptunom, pospani, ne mozemo da se probudimo. Evo ja spavala 10 sati 😳 Da li da pripišem umor ovom aspektu 😂😂😂😂

  • Današnji dan donosi težnju ka savršenstvu, želimo da stvari skockamo najbolje što možemo, ali isto tako želimo i pohvalu. Ako nas niko ne pohvali osećaj je kao da ništa nismo uradili. Mašta  je velika, veliki snovi, idealizacija. Iritacije oko autoriteta, muškaraca… Ne trpimo druge da nam daju instrukcije šta i kako trebamo da radimo. I zato: “Lepa reč i gvozdena vrata otvara.”😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *