DNEVNI HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR 2020.

dnevni-horoskop-za-27-februar-2020

Hello World 🌎 🕊 Dobro jutro.

Mesec je u Ovnu. Budimo se, već smo nekako sposobniji da malo više doprinesemo nego prethodnih dana kad nam je energija bila pospana, kad nismo ni imali neke prevelike volje da se pokrenemo. Mesec nam je u kvadratu sa Plutonom i Jupiterom i konjukcija sa Venerom.

Danas će biti malo straha u nama, ipak nije nam svejedno ono o čemu razmišljamo. Trudimo se da nađemo rešenje za naš problem, ali strpljenje nam nije jača strana.

Retrogradni Merkur ovih dana još jače deluje, neke stvari ćete razotkriti, neke stvari će vam biti mnogo jasnije nego inače, i ako će neki pokušati da vas izblefiraju, vaš zaključak, vaša intuicija vas neće preveriti.

Skloni smo preteranom zakazivanju i popunjavanju rasporeda, i nekako  sve ide na našu štetu. Ne gomilajte previše svoja zakazivanje, rasporedite ih bolje.
Izbegavajte tračeve ovih dana, danas se ne upuštajte  u takve priče jer vas drugi ljudi lako mogu uvući u to i da imate problem bez problema. Bavite se pametnijim stvarima, tačnije baš onima od kojih imate strah… Preduzmite krupan korak i ne tražite izgovore da mračite zbog straha.

Oprez sa novcem ovih dana malo više se preteruje, kupuje se i šta treba i šta ne treba.

LJUBAV: Rekla bih da je u totalnom haosu kako onima koji su u vezama  tako i onima koji nisu a i u braku… Svuda neka tenzija, svađice, posesivnost, jednostavno se traži razlog za frku.

Kakvo je stanje kod vas?

OVAN: Ovnovi svoju energiju danas usmeravaju ka radu, nemaju previše vremena da se bave nebitnim stvarima, ali se i pretrpavaju poslom pa ih hvata panika kako će sve stići. Pokušavaju sebe da obezbede, treba im sigurnost, a to je njihov posao.

BIK: Bik je danas u tajnim razgovorima, pun je nekih tajni, ali vešto ćuti o tome, ne otkriva svoje planove. Sa prijateljima je u lažnoj komunikaciji, tako da im ne verujete previše.

BLIZANCI: Svoju energiju su usmerili na posao, samo pričaju i pričaju, ali isto tako neke laži mogu da im izađu iz usta… Budite oprezni da vas ne otkriju. U sebi nose neki strah, strah po pitanju bolesti, a mozda ih plaši i ovaj Korona virus, vrte po glavi svašta.

RAK: Rak je usmeren na svoje prijatelje, ali i na svoje želje i planove. On želi da izgura svoju priču koju je zamislio, komunicara sa ljudima iz inostranstva, ima neke ideje, želi da ih primeni… Poslušajte svoju intuiciju. Partmerski odnosi mu teško padaju, kao da se problemi samo povećavaju, nezadovoljstvo, strahuje za svoje zdravlje, u borbi je sa svojim strahovima.

LAV: Lav je usmeren na svoju psihu, razmišlja šta je najbolje za njega, kako na najbolji način da reši svoj problem koji ima, a da tudje mišljenje ne bude to koje će pobediti, već na svoj tvrdoglavi način hoće da radi baš kako on hoće. Inostranstvo izbegavajte nije sad za vas. Posao, kolege vam teško padaju.Odnosi su malo zahladjeni na poslu ili će se tek zahladiti.

DEVICA: Devici je usmerena na posao, sva energija je u priči oko poslu, analiza oko posla, ali isto tako i dosta iritacije oko posla. Od tog istog posla treba biti oprezan postoji kogućnost podmuklog podmetanja, smušenost… kolegama se previše veruje… pazite da ne budete razočarani.

VAGA: Vaga se trudi da drži balans i pod kontrolom partnerske odnose, radije bira da ćuti, ne želi svadju, ali opet dosta stvari je nervira.Odgovornost prema kući je veća, opterećuje je dom, porodica… ako ima i malo nesuglasica. Prosiriće se.

Škorpija: Škorpijama nije do priče, ograničavaju svoju komunikaciju na minimum, voleli bi da pričaju, ali svaka priča ih opterećuje. Previše davanja za decu, previše zrtvovanja.

STRELAC: Strelac je danas okrenut materijalnim stvarima, a možete očekivati i malo veći prihod danas, ali problem nastaje vi ste i dalje nezadovoljni koliko god primili vi imate osećaj kao da nemate dovoljno.Nervoze i svadja u kući. Zaključivanje i rezovanje stvari vam i nije baš jača strana.

JARAC: Jarčevi su danas rastrzani i teški sami sebe, ali po najmanje imaju vremena za sebe. O da, to je problem. Posvetite se sebe i budite odgovorniji prema sebi, ne jurite novac previše.

VODOLIJA: Vodolija  je danas fokusirana na novac, razmislja o nekim promenama ali isto tako njen problem, što ipak ne želi nista da menja kod sebe. Tvrdoglavo se drzi svog stava. Ima sukob sama sa sobom. Previše priča u prazno, želi da ostavi utisak najpametnije osobe… Ali samo želi da ostavi…

RIBE: Ribe su danas jako namazene, kriju svoje pravo lice, prijatelji su im se nakačili na ledja, slušaju njihove probleme, ali im to danas teško pada.Očekuje vas iznenada priliv novca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *