DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2020.

dnevni-horoskop-za-25-februar-2020.

Hello World 🌎 🕊

Dobro jutro, Mesec i dalje prolazi kroz Ribe, a tek negde u vecernjim časovima prelazi u Ovna. Duša nam je i dalje pospana, bezvoljna i nema previše energije. Ono što posebno zna da muči jesu izražene emocije i senzibilnost. I dalje smo jako osetljivi…

Ono što jeste dobro, što ovaj Mesec pravi dobar aspekat sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom… Dobro ćemo se zamisliti oko nekih događaja, razgovor sa starijom ženskom osobom može biti od koristi i pomoći. Danas isključivo tražite od takvih žena pomoć jer će one kroz komunikaciju sa vama uspeti da vam daju najbolji savet, gde će umanjiti svaku vašu paniku koju imate i promeniti vam način gledanja. Poslušajte!

Venera u Ovnu nije baš u najsjajnijem znaku, ovde se ne oseća lepo, pravi kvadrate sa Jupiterom, Saturnom i Plutonom. Period gde se ljubavne veze dovode u pitanje. Arogantno ponašanje, ekstravagancija, preterivanje u svemu što se radi, jednostavno mera ne može da se nađe. 

Mazohizam, ljubomora, nezadovoljstvo, nemoralnost, prenaglašena seksualnost… period kada su ljubavne veze na staklenim nogama, period kada se pokazuje nezadovoljstvo u vezama, preteruje se u svadjama… i nekako smo razočarani sa partnerovim ponašanjem.

Ipak je do nas, nije do partnera! Preispitajte sebe, a ne njega!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *