DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JANUAR 2020.

venera-neptunHajde malo da razmišljamo pozitivnije i ako je na nebu negativan aspekat. Nije nužno da se nešto loše mora dogoditi jer puno zavisi od naših natala, solara, eklipse ali, dase razumemo, puno zavisi i od naše svesti.

Jako je bitno da ne obmanjujemo sebe, da se ne zavaravamo ni u jednom pogledu.

Na primer, želimo dečka/devojku, nesrećni smo što smo sami. Ok, dešava se da jednostavno naiđe takav period, ali ako taj period potraje, e onda već treba debelo da se zapitamo u čemu je naš problem. Ako nešto traje toliko dugo očigldno da je problem do nas, a ne do drugih.

Šta mislite, primera radi: Imamo 42 godine i nađemo partenra od 25 godina. Kolike su šanse da će takav partner da nas oženi? 

Jako male. Dešava se, ali uglavnom to bude samo jedna prolazna avantura sa dosta strasti ali i PREVELIKIM ocekivanjima od te osobe.

Posle par viđanja, počinjemo loše da se osećamo jer taj partner počinje retko da se javlja, ne želi ništa ozbiljno od nas, i ako nam je možda negde na početku viđanja to i sam rekao. Problem je u tome, što mi ne želimo da prihvatimo stvari onakve kakve jesu tj. onako kako su nam saopštene, već jednostavno želimo da verujemo samo u ono naše zacrtano u glavi.

Da bi izbegli ovakve stvari, možemo ovako teže aspekte pretvoriti u pozitivnije za nas.

Ko voli da čita – neka uzme neku ljubavnu knjigu i neka čita baš tu tematiku. Ko voli filmove – neka se zatrpa romantičnim filmovima. Ko voli da piše – neka svoju emociju ispolji kroz pesmu ili tekst. Ko voli da slika – biće pun inspiracije. Ko se bavi kreativnim stvarima – može to ispoljiti kroz maštu u radu… i svi će lepo proći 😁

E sada, ima i onih drugih koji baš žele da budu blizu te osobe koja im se sviđa i to je ok. Neka ta osoba bude motiv da se pokrenete, na primer da počnete da vežbate, da se sredite i izgledate lepše i bolje. Iskoristite flert kao motiv za sebe, da više i bolje ✨zasijate✨ ALI BEZ OČEKIVANJA. 

To što vam ta osoba uzvraća flertom ne mislite da nešto više želi od vas jer DA ZNATE – NE ŽELI – SAMO JE LJUBAZNA! 😉

POTRUDITE SE DA BUDETE SVESNI CELE SITUACIJE, jer da znate ON JE IPAK ZAUZET I VI GA NE ZANIMATE!!! 😕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *