DNEVNI HOROSKOP ZA 2. SEPTEMBAR 2020.


Dobro jutro 🌎 🌞

🎯 Taguj 📢 Deli ✍🏻 Komentariši

Danas imamo pun Mesec u Ribama koji pozitivno povezan sa Uranom. Dakle, ovaj pun Mesec donosi ličnu slobodu, pozitivne promene i uzbudljive događaje. Kako nam se nalazi u konjukciji i sa Neptunom biće i onih koji će se osećati pospano, izmoreno, nekako kao da nemaju energije, ali imaju i nejasnoću po pitanju svojih misli, neće znati šta žele…

Svakako velika povezanost sa Ribama i Neptunom nam donosi i veliku intuiciju, pa nemojte je zanemariti. Oslušnite sebe. Takođe, aktivira i srećnu zvezdu koja dovodi nove prijatelje i nova poznanstva koja nam mogu razbiti svakodnevnu rutinu i dosadu.

Sunce nasuprot Meseca dovodi naš dom, porodicu i intimne odnose u pitanje tokom naredne dve nedelje ove mesečeve faze.

U ovom periodu može biti povećano suprostavljanje koje se može odnositi na posao, dom, kuću ili sve ono što nam treba u odnosu na ono što želimo. Samim tim stvara se unutrašnja napetost od spoljnih pritiskaka tako da nas to može dovesti do kriza i sukoba koje samo mogu da nam oduzmu energiju.

Venera kvadrat Mars, Venera nasuprot Saturna i Mars kvadrat Saturn ukazuju na bes, frustraciju, razočaranja, period kada nećemo ni kako mi hoćemo, i smo radimo da napravimo frku, svađu, scenu…

SVE NAM SMETA PA ČAK I ONO ŠTO NEMA NIKAKVE VEZE SA NAMA.

Kao što možete videti na sve strane, po društvenim mrežama statuse, većina dođe da ostavi komentar, da se suprostavi tudjem mišljenju.

Izbegavajte takve situacije. Izbegavajte ljude koji samo žele da isteraju nešto svoje, koji žele raspravu. IZBEGAVAJTE DA PRETITE JER SVE ŠTO RADITE U OVOM PERIODU DRUGOME SVE SE VAMA VRAĆA. Od banalnih stvari do velikih. Samo pomislite da li bi voleli to isto da se vama desi… JER ĆE VAM SE DESITI AKO TO URADITE.

Mars kvadrat Saturn ostaje u krugu od 3° stepena od 15. Avgusta do 9. Oktobra. To je zato što Mars usporava i retrogradno će krenutu 9. Septembra. NIJE KRAJ!

To znači da su nestrpljenje i frustracija izazvani od raznih ograničenja i želja duboko u nama.

Venera se pokreće danas, na dan punog Meseca, tako da postoji rizik i mogućnost da se ljubavni odnosi dodatno poljuljaju i da krenu novi problemi u odnosima.

Kako Venera nije samo ljubav nego i finansije… pripazite na novac i ulaganja 🤷‍♀️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *