DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR 2019.

mesec-u-vodoliji

Hello world🌞

Dobro jutro. Prošao mi je prvi kolokvijum pa mogu da se vratim horoskopima. Ne zamerajte, Saturn mora biti uvek ispred svih drugih planeta. Prvo njega da zadovoljimo i iznesemo kao teret pa onda da se vratimo ovim laganijim planetama. Nije lako ni meni sa Saturnom, ali šta ćemo. Zapravo, najlakše je kad se stvari prihvate onakve kakve jesu. Onda to ide mnogo lakše nego kad je borba… i bez onoga ALI…

Mesec je u Vodoliji u pozitivnom aspektu sa Plutonom. To znači da je dobar dan za emotivnu transformaciju, za menjanje sebe i svojih pogleda. Kroz priču sa prijateljima, čitanjem preko interneta o paihologiji i itd.

Spremila sam vam odličan tekst od Dr Vladimira Đurića, mog omiljenog psihoterapeuta koji na FB piše jako dobre i poučne tekstove. Samo jedan tekst dnevno da pročitate, i izanalizirate, već će vam dan biti mnogo bolji. Danas ću okačiti njegov tekst “Šta sam ja Bogu zgrešio/la” to je ono što često čujemo.

Mesec sa Plutonom pravi dobar aspekat, to sam vam objasnila šta donosi, Mesec sa Saturnom stabilizuje emocije, učvršćuje, odnos sa majkom dobar, mudrost.

Mesec u Kvadratu sa Saturnom… Diplomatski takt nam nije jača strama, pa gledajte da to danas korigejete, da ne budu reakcije burnije i svađalačke… Ipak Merkur u Škorpiji je grub na rečima.

Mars i Uran i dalje u aspektu, i dalje se oseća…

Čitam po vestita, sleteo autobus, ubio ovaj onog, povrede, nerazumnost, stradanja na ovaj ili onaj način. Bez jurnjave i nervoze.

Ne stižemo uvek sve.

Jupiter ulazi u Jarca, o tome ću danas pisati, a Venera ljubav u borbi za opstankom, borbi da nađe novu ljubav, ali kako je u Jarcu malo se skamenila, oprezna je, bira polako… Biće i te ljubavi, ne brinite. Nije se udao ili oženio samo onaj koji nije hteo, a ne zato što nije mogao. 😉❤️

PROČITAJTE I: MESEC U ŠKORPIJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *