DNEVNI HOROSKOP za 14.Mart 2020.

Dobro jutro,

Mesec je još uvek u Škorpiji i biće do  nekih 12h, posle prelazi u optimističnog Strelca.

Mesec u ovom znaku se i ne oseća baš dobro, tako da su mu i takve reakcije dosta impulsivne, ishitrene, emocije su jake, pa uvek sa ovakvim Mesecom osećaj je dosta lošiji sa ili bez razloga.

Od podneva Mesec prelazi u Strelca, što bar u ovom trenutku je za sve nas dosta bolje, jer ovaj Mesec u Strelcu u sekstilu sa Plutonom donosi transformaciju u duši.

Pa ako je jutro krenulo intezivnije, popodne će biti smirenije, sa dozom prilagodjavanja. Ali vedriji duh će nam pomoći da to lakše prevazidjemo.

Malo pre sam gledala kakav period nam predstoji , pogledala našeg učitelja, mučitelja Saturna… Stigla sam do maja 2021 godine i odustala… Do 2021 godine Saturn će takve kvadrate da pravi, toliko će biti težine u raznim situacija, i bez ove Korene. Za mene i iz mog ugla astrološkog ovo nije nešto što treba olako da se shvati, od nas se traži odgovornost velika, ali da se razumem i odgovornost koju smo imali prema sebi i kolika je ona bila unazad godine koje gledamo.

Saturn kada pravi negaitivne aspekte on nas uvek tera da se suočimo da problemo, do duše treba vreme za sve to, ali nikako da pobegnemo od problema ili da ga guramo pod tetip.

Vreme će pokazati da li smo iskoristili da nešto naučimo iz svega, ili i dalje ćemo lupati glavom u zid.

Stvar izbora.

Ne zaboravite Saturn je odgovornost, stelijum u Jarcu, sa ovakvim  planetama i aspektima donosi psihičku tešku situaciju, Pluton u konjukciji sa Jarcem doneo ovu bolest, Jupiter sa Saturnom strah od bede i bolesti…a potrajaće ovi aspekti.

Ne bavim se predvidjanjima, izbegavam, ne bih da dajem prognoze… Ali period koji dolazi, meni lično se ništa ne svidja.

 

Share: