DNEVNI HOROSKOP ZA 11.JUN 2020.

Hello World 🌎☀️🌸

Mesec nam je u poslednjoj dekadi Vodolije, oko 12h prelazi u Ribe, i emotivno postajemo dosta osetljiviji, razdrajiviji, ali isto tako neki to žele i da budu. Znam zvuči surovo, ali Mesec u Ribama želi da izigrava žrtvu. Želi da pomogne, učini, ali isto tako posle toga mu teško padne ako ta druga strana ne uzvrati po njegovoj želji.

Na nebu imamo Sunce kvadrat Neptun i sa njim kao da gubimo fokus, motivisanost, entuzijazam za bilo šta, posebno za naporan rad. Takođe sa ovim kvadratom i Mesecom u Ribama možemo biti podložniji nekim psihološkim i zdravstvenim problemima.

Takodje, događaji ili drugi ljudi mogu izazvati konfuziju i razočaranje kod nas, jer imali smo skroz drugačiji sliku svega što se dešava, pa neke stvari su ili će isplivati na površinu. Jednostavno sa lažnim vestima smo u prethodnom periodu bili obasipani, maske padaju laži se otkrivaju.

Venera i Uran su od srede do petka u pozitivnom aspektu i donose malo zabave i uzbuđenja u naš život. Trebalo bi sa ovim aspektom da osetimo ushićenje i prijatnije vibracije.

Moguća poznanstva preko društvenih mreža, i na pomolu nove ljubavi, ili obnavljenje starih priča ali na jedan drugačiji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *