Dnevni horoskop za 06. April 2020.

Kako ste proveli vikend?

Da li vas je Mesec u Devici pokrenuo da sredite sve ono što se razvlačilo duži period po kući ili ste jednostavno bili lenji i ležali uz neku seriju ili film?

I dalje je Mesec u Devici, imamo potrebu da se bolje organizujemo, da nešto uradimo, sve nam je nekako haotično koliko se mi god trudili da dovedemo u red.

Mesec nam je u opoziciji sa Neptunom pa nam pravi konfuziju da ne možemo da se usredsredimo na naš cilj, ali nekako ćemo valjda uspeti u tome. Potrudite se, bolje ćete se osećati ako to uradite za sebe.

Mesec u Devici voli i zdravu hranu, pa kad ste već kod kuće potrudite se da spremite neki zdraviji obrok, ili započnete neku dijetu.

Mars i Uran su sutra u egzaktnom kvadratu, tako da se ovaj kvadrat oseća već neko vreme.

Svakako ovo nije ni malo prijatan aspekat ali on od nas traži da se fokusiramo na ono što radimo, da se trudimo da nemamo “ispade”, da ne jurišamo, potrebna nam je meditacija, a ne akcija da bi se sipraznili sa energijom.

Kad su ove dve planete u aspektu, uvek imamo osećaj nervoze, mnogo lakše se ulazi u sukobe nego inače.

Ako budete otkrili neke stvari koju su vam se radile iza ledja u nekom prethodnom periodu, koje u vama bude razočaranje, trudite se da ne reagujete na to, jer veća štetu nanosite sebi.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *