DNEVNI HOROSKOP ZA 01. MAJ 2020.

dnevni-horoskop-za-01-05-2020

Hello World🌎🕊⁣ Dobro jutro☀️

Ovih dana sve višemo imamo poteškoća u tome koliko volimo sebe , a koliko volimo druge. Ovo je period kada dovodimo sebe do niskog samopoštovanja i period razočaranja u ljubav.

Post koji pišem ne odnosi se na sve, već samo na nove ljubavne veze, tajne ljubavi, kao i na “zabranjene ljubavi”, kao i sve ljubavi gde ste vi ti koji “nosite” celu vezu.

Trenutno se neki osećaju izgubljeno, ne znaju da li više vole sebe ili svog partnera.

Voleti sebe je od suštinske važnosti za zdrave ljubavne veze. Stoga, potreba da naučite da volite sebe (više od partnera) je od vitalnog značaja za vas.

U ovom periodu će se većina osećati manje voljenim, kao da ne “živi”, kao da je žrtva u partnerskim odnosima… Osećaj nerazumevanja od drugih biće u ovom periodu čest, tako da ako budete tražili rame za plakanje, može se desiti da ga ne nađete.

U ovom periodu sliku koju emitujete o sebi je totalno pogrešna, ponašate se kao da je druga osoba ušla u vas.

Jednom kada zaista zavolite sebe iznutra,  ustanovićete da će se vaš ljubavni život kao i druga područja života znatno poboljšati. Međutim, takođe u ovom periodu možete osetiti da ste iskrivili vaše poštovanje prema drugim ljudima. Precenjuje te ih.

Postoji tendencija da previše idealizujete svog partnera, slepi ste pored svojih očiju i ne želite da vidite njegove greške. Tako da je ovo period kada neke stvari otkrivate, period kada te stvari izlaze na videlo, a vi se osećate izdato i razočarano.

U ovom periodu kod nekih se može pojaviti opasnost od samo-zlostavljanja. 

Suprotno od ljubavi je mržnja, a mržnja prema sebi dovodi do samopovređivanja. Ovo uključuje nezdravu ishranu, prejedanje slatkišima, vođenje nezdravog života, gojaznosti ili anoreksije. Uvodite sebe u depresiju, pa neki će možda posegnuti za alkoholom, lekovima ili drogama, jer realnost ne mogu da podnesu!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *