DNEVNI HOROSKOP 9.Mart 2020.

mesec-je-u-devici-u-opoziciji-sa-suncem-i-neptunom

Hello World 🌎 🕊 Dobro jutro! 🌞

Mesec je u Devici, u opoziciji sa Suncem i Neptunom, ali nam je Mesec i sa Marsom i Jupiterom u pozitivnom aspektu.

Današnji dan donosi angažovanje oko poslova, želi i trudite da stvari dovede pod kontrolu.
Red, rad i disciplina je ono što ceni.

Lepa energija malo bolje organizujemo svoj planer, svoje obaveze… To je ono što će ispuniti našu dušu, ali da li ćemo uspeti u svemu tome? E to je pitanje.

Rekla bih da kreću poteškoće oko organizacije, i ako se mi držimo svog plana jednostavno ide teško.
Neki naredni period dolazi malo teži, spremite se i za stpljenjem i sa živcima. Jer jednostavno biće teško i bez da vam se iko obraća.

Naredni period donosi strah od bede, strah od bolesti ali i nemaštine. Naredni period je pogrešan za donošenje odluka, i to onih odluka napuštajućih. Poput posla, partnera, kao i prodaje starih stvari, imovine…

Znam nudi se dobre prilike, znam nude se veće svote novca, ali da li je to dobro za nas na duže ne. Tamo gde Saturn umeša svoje prstiće tu je uvek neka težina, ali i trpljenje, jad…
Saturn traži odgovornost, ali ne i bežanje.

“Kako seješ, tako ćeš i da žanješ.”

Ego je dosta izražen danas, trudite se da se ne vodite njime, trudite se da saslušate te koji vas nerviraju, možda ipak nešto novo da vam kažu, nešto od koristi.

Ljubav- Haos, razočaranost, previše smo se dali za nešto što se u startu videlo da nije vredno truda.
Zona konfora iz koje smo iskočili, i nije nam baš prijala. Kako je kod vas?

Zašto je trpljenje bitna stvar?

 

Život nam nudi dosta izazovnih situacija, koje mi doživljavamo na jako težak i tragičan način. Daleko da je ovaj osećaj umišljen. I te kako je stvaran, težak, a zna da bude i stresan.

Bitno je prepoznati šta je to što nas uvodi u veći problem, od trenutnog problema.

Jednostavno nam stvari u životu ne mogu ići sve kako smo mi zamislili. Naidje period kada radno mesto ne možemo da podnesemo, kolege, šefove,putovanje do posla, prevozna sredstva, kašnjenje plata, male plate, šta god… Jedino rešenje u tom momentu jeste premeštaj na neko novo radno mesto, bolje.

Slažem se, ali šta ako nam u tom momentu premeštaj ne ide po našem planu, pravi se nervoza, tenzija raste, počinjemo da pucamo i na drugim poljima, jer jednostavno postajemo bespomoćni.

Zašto treba da trpimo?

Obično čujemo ono “Ma nemoj da trpiš takvog šefa, ti si pametniji” ,”Ti bolje  ovo znaš od njega, on te iskorišćava”, “Ma idi tamo, plata je bolja, ko ih šiša kad ne znaju da cene ono što imaju”…I naravno tako u nedogled. Pa da, mi smo uvek tu da podržimo sami sebe, uvek može da se nadje neki izgovor.

Dok nešto trpimo, puno toga može da se nauči iz svih tih situacija koje se dešavaju oko nas i nama.

Možda se učimo da postanemo odgovorniji prema svom poslu koji radimo, učimo da stičemo neke nove veštine, koje se ne tiču samo tog posla koji radimo. Možda se tiču zasluživanju kod tih istih ljudi koji na nerviraju, a možda je baš taj trenutak koji imamo, taj koji ne možemo da podnesemo, jedno iskustvo koje će nas naučiti kako da se u budućnosti ophodimo prema drugima, da ne budemo bahati, da ne budemo tirani, da vidimo i lošu stranu tog ponašanja. Možda nas uči i kako da funkcionišemo i sa manje novca, kako da postanemo štedljiviji, a možda nas to trpljenje spašava od nečega još goreg.

Hm, da li ste se nekada zapitali da li izlazi koji nam se nude su savršeno rešenje za nas?

Zaista trpljenje, može da nas i spasi nečega još lošijeg, jer mi nemamo garanciju da li je naša ideja bila dobra ideja ili loša. Astrologija jednostavno to može da vidi, da li to što trpimo je od značaja za nas ili samo još više srljamo u gore.

Koliko ste puta samo čuli “Pa on se zeznuo što je napustio taj posao. “, ili ono  “E, ko ga šiša, kad nije mogao da sačeka.”

I čekanje zna da se isplati, dok čekamo i dok smo strpljivi puno toga naučimo i van toga zbog čega čekamo.

A ne znamo i ko nas gleda dok čekamo, i ko će nas baš zbog svega i nagraditi.

“Imaj strpljenja, sve je teško pre nego što postane lako.”

A često nam se desi da posle neke promene koja nam ne odgovara, nema povratka nazad. Pa onda dolazi novi period ,period loših odluka i kajanja….