DNEVNI HOROSKOP 10.Mart 2020.

Mesec u vagi

Dobro jutro,

Do nekih 11h Mesec će boraviti u Devici, nakon toga prelazi u Vagu. Pun Mesec u Devici nas je malo uplašio, doneo je strah od bolesti, veliku zdrastvenu brigu, jer kod Device je svakako hipohondrija dosta izražena. Sa napetijim aspektima naravno da će to biti pojačanije nego inače. Kako i da ne budemo uplašeni, vesti koje slušamo ovih dana nekoga više, nekoga manje dotiču vezano za Koronu, ali svakako svako ima svoju slabu tačku.

Po Beogradu je haos sa otrovanim kućnim ljubimcima, iskreno mene je ovo potreslo. Još sam i sama rodjena sa ovim Mesecom u Devici.

Ali da se vratimo na vedriju temu, Mesec prelazi danas u Vagu, što donosi dosta smireniju i lepšu energiju u duši. Mesec je danas u dobrim aspektima sa Saturnom i Plutonom. Mogu vam reći da me to raduje, kada vidim Mesec sa Plutonom u dobrom aspektu, jednostavno velika transformacija može da se desi u nama, da jednostavno se kao Feniks podignemo iz pepela. Svakako ovaj Mesec nam povećava psihičku izdržljivost.

 

Koga, šta? ? 

Naša duša doživljava trnsformaciju svih prethodnih dogadjaja koji su nas pogadjali, jer nas je i Pun Mesec terao da napustimo sve ono što nas je opterićivalo. Neko je sa lakoćom pronašao svoj mir, rešenje kako da pusti ono što ga je opterećivalo, dok su neki na malo teži način ukapirali da ne treba da se više opterećuju sa stvarima koje ne mogu da promene.

Mesec u Vagi je okrenut partnerskim odnosima, voli mir, voli estetiku, on ne voli da bude okružen prostacima…Mesec u Vagi je srdačan, a kako muškarac doživljava ovaj Mesec u Vagi, šta on traži, želi?

On od svoje partnerke želi da mu je partnerka društvena, da voli zabave da je istovremeno pored toga što rafiniranog izgleda, da dobro izgleda i da je vaspitana. Prostački jezik i ružne reči mu paraju uši.

Današnji dan posvetite ulepšavanju sebe i izlaskom van kuće, budite okruženi ljudima čije društvo vam prija.

Ostavite iza sebe ono što ste otkrili, sve one laži,zloupotrebe, ne možemo druge promeniti, ali zato sebe možemo, a da li hoćemo sebe da menjamo?

Isključivo zavisi od nas samih.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *