O MENI

Astrolog Jelena rođena je 17.07.1980. godine u Beogradu. Astrologijom se bavi od 2002. godine, a znanja iz ove oblasti sticala je iz mnogobrojne literature domaćih i stranih autora poput Milekića i Dupora, kao i  od svoje tetke koja se Astrologijom bavi preko 30 godina.

Po zanimanju je inženjer informatike koja se pored redovnog posla 10 godina bavi profesionalnom fotografijom, marketingom i komunikacijom, kao i izradom unikatnog nakita za sve prilike DIVINE by Jelena Ivanovic.

Jelena je strastveni astrolog, ali i putnik, i u poslednjih 10 godina obišla je preko 30 država i 100 gradova i upoznala različite kulture i tradicije.

Poseduje veliki broj sertifikata iz različitih oblasti poput grafičkog i web dizajna, fotografije kao i sertifikat Media Skills-a za Javni nastup u poslovnom sektoru.

Jelena je student drugog fakulteta po redu, Fakulteta Organizacionih Nauka u Beogradu na smeru Informacioni sistemi i tehnologije.

“NE VERUJTE – PROVERITE!” 😉


O ASTROLOGIJI

O Astrologiji ima dosta predrasuda i generalno ljudi imaju pogrešno mišljenje o njoj.

Astrologiju treba posmatrati kao tumačenje simbola čijim povezivanjem možete shvatiti svoje osobine, karakteristike i potencijale, ali isključivo od vas samih zavisi kako ćete ih iskoristiti! 

Reč je, dakle, o vašem stavu, i o vašoj slobodnoj volji.

Astrologija vam može pomoći da shvatite zašto su vam se neke stvari događale i da vam da smernice koje bi odluke bile dobre a koje loše za vas.

Može vam pomoći da napravite pravi izbor, da vam ukaže na vaše talente i sposobnosti za koje možda niste ni znali da ih posedujete.

Astrolog vas može fascinirati detaljima iz vašeg života ili vam pričati ono što želite da čujete, ali to nije poenta astrologije.

Uputstvom astrologa i radom na sebi, možete izvući maksimum iz sebe, poboljšati svoj život, i na kraju biti veoma zadovoljni.

Astrolog je tu da vas upozori na potencijalne probleme, na rizične situacije, gde problemi nastaju, u kom periodu i kako ih izbeći ili rešiti.

U ČEMU VAM SVE ASTROLOGIJA MOŽE POMOĆI?

Astrologija vam može pomoći u izborima počev od svakodnevnih pa do onih sudbonosnih. Oko izbora poslovnih ili životnih partnera, ljubavnih veza, braka ili potomstva, ukazati na vaše predispozicije za određena zanimanja i razvoj karijere, finansijskim situacijama i mogućnostima za njihovo unapređenje, odnosima u porodici, mogućnostima za odlazak u inostranstvo… Koju školu ili fakultet upisati a da ne bude omašena, kakvi su vam prijatelji a kakve kolege, od koga se treba čuvati a ko vam stoji dobro. Može vam pomoći oko zdravlja, ukazati na period nastanka bolesti, vaše predispozicije za njih i još mnogo toga.

Sve ovo vam može biti od velike pomoći kako svakodnevno tako i dugoročno gledano, da izbegnete loše a izaberete neke dobre stvari za sebe.

ZAŠTO VAM ASTROLOGIJA MOŽE STVORITI ODBOJNOST?

Problemi se mogu javiti u situacijama kada vama nešto izgleda savršeno, bez ikakve mogucnosti da propadne, bilo da je reč o vezi ili poslu koji ste započeli ili nameravate da započnete.

Svi žele istinu, ali retko ko može i da je podnese. 

Savete astrologa treba shvatiti dobronamerno a ne kao napad ili kritiku.

Kada vam astrolog saopšti da neke stvari nisu dobre za vas ili da se neće završiti onako kako vi želite, može vam se pojaviti utisak da neko želi da pokvari vašu sreću. Vaš utisak je pogrešan, ali izbori su uveke samo vaši pa možete proveriti. ☺️

POSETITE STRANICU: USLUGE